Om Beredskapsbloggen.com

Beredskapsbloggen er drevet av en liten kjerne ildsjeler, som ønsker at vi nordmenn skal være litt mer forberedt på det utenkelige. Krig, pandemi, vedvarende strømbrudd, sult, tørke, vannmangel, klimaendringer, naturkatastrofer, atomhendelser, AI – Det er mye som kan skje i årene som kommer, og det kan være lurt å forberede seg litt. Alt med måte, man trenger ikke å være en fullblods «prepper» for å kunne takle en eventuell krise langt bedre enn folk flest.

På bloggen her finner du tips og triks innenfor alle mulige tenkelige scenarier, fordelt på ulike kategorier. Bruk gjerne søket også, om det er noe spesifikt du lurer på.

Innholdet på bloggen

På denne bloggen vil du finne tips og triks innenfor alle mulige tenkelige scenarier, fordelt på ulike kategorier. Bruk gjerne søket også, om det er noe spesifikt du lurer på. Du finner også et bredt spekter av temaer knyttet til kriseberedskap og nødprepping. Dette inkluderer blant annet:

  • Forberedelse av hjemmet ditt for ekstremvær og naturkatastrofer
  • Utvikle og vedlikeholde nødplaner for deg og dine
  • Pakking av nødpakke, og hva de bør inneholde
  • Vurdering av risiko og sårbarhet i ditt lokalmiljø
  • Håndtering av strømbrudd, vannmangel og andre nødssituasjoner
  • Råd for spesielle situasjoner, som for eksempel pandemier, skogbranner og flom
  • Produktanbefalinger og tester

Ta kontakt

Vi setter pris på tilbakemeldinger og spørsmål fra våre lesere, så hvis du har noe på hjertet, nøl ikke med å ta kontakt. Du kan nå oss via kontaktskjemaet på nettsiden, eller sende oss en e-post til post@beredskapsbloggen.com . Vi vil gjøre vårt beste for å svare så raskt som mulig.

Takk for at du besøker bloggen! Vi håper at du finner innholdet vårt nyttig og informativt, og at det bidrar til å gjøre deg og din familie litt tryggere og bedre forberedt på det uforutsette. Det er alltid en god følelse å være forberedt 💪